mandag 5. august 2013

Parfymehagen ble ukens bok i KK

KK, som er Norges største ukeblad på papir, nett og mobil (ekstern lenke), omtaler den nydelige Parfymehagen (ekstern lenke)  på sine leselykke-sider i papirutgaven (nummer 30).



Journalist Ingvild Kjøde skriver:

 

En ekte sommerbok

"Romantikk, krig, historisk drama og moderne kjærlighetsdilemma - her får du hele pakka. Dette er en lettlest pageturner, perfekt til late dager på stranda eller regnværsdager på hytta.

Vi kommer inn i historien i Spania i 1936. Roberto Capa (den legendariske fotografen) og kjæresten Gerda reiser rundt og fotograferer krigen for en engelsk avis, før han verver seg til å bli soldat.

65 år senere, nærmere bestemt 11. september 2001, er det Freyas barnebarn, Emma Temple, vi møter. Hennes mor Liberty er død, og har etterlatt seg en brevbunke og et hus i Valencia. Emma er gravid, men barnets far, Joe, har sviktet henne til fordel for deres felles forretningspartner Delilah. Nå er han i New York, inne i tvillingtårnene, like før de raser sammen.

Emma må finne ut av livet sitt, og reiser til huset i Valencia. Historien videre veksler hele tiden mellom Emmas liv, og krigen i Spania, der kvinner blir stilt overfor umulige valg. Kapitlene i boka er relativt korte, og avsluttes ofte med en cliffhanger. Det driver lesningen fremover mot slutten da historiene flettes inn i hverandre i en dramatisk avslutning". 

Du kan kjøpe Parfymehagen hos din nærmeste bokhandler. Veil pris: 299 NOK (hardcover).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar